Oficjalne Forum San Andreas Special Marines
Witam. Chcia³em og³osiæ, ¿e odchodzê z SASM. Powodów jest wiele, a ja nie mam zamiaru pierdoliæ siê z niektórymi ¿o³nierzami. Przez wiele osób dostajê powoli kurwicy. Kontakt jakby co ze mn± macie.
GG : 46396472
No dobra mo¿e i po czê¶ci moja wina ale przez twoje zachowanie tak jest Mc nawet nazwa³ ciê kiedy¶ "pojebem" czy co¶ na GG to by³o. Ja ciê lubiê no ale jak ty mnie wyzywasz na serwerze ja te¿ ciê wyzywam a teraz przeze mnie bo ciê wyzywa³em BOMBA. I pisze siê Do widzenia
GoKu napisał:
No dobra mo¿e i po czê¶ci moja wina ale przez twoje zachowanie tak jest Mc nawet nazwa³ ciê kiedy¶ "pojebem" czy co¶ na GG to by³o. Ja ciê lubiê no ale jak ty mnie wyzywasz na serwerze ja te¿ ciê wyzywam a teraz przeze mnie bo ciê wyzywa³em BOMBA. I pisze siê Do widzenia
Z Millanem to wgl. inna sytuacja. Nie pamiêtam, ¿eby¶my siê na serwerze wyzywali.
No có¿. Serce mnie boli, kiedy tracê tak dobrych ¿o³nierzy i to w chwili, kiedy ich potrzeba najwiêcej, ale co zrobiæ. Pozostaje mi mieæ nadziejê, ¿e bêd± inni. To by³ zaszczyt s³u¿yæ z tob± ¿o³nierzu!
Czuwaj!