Oficjalne Forum San Andreas Special Marines
Witam. Chciałem ogłosić, że odchodzę z SASM. Powodów jest wiele, a ja nie mam zamiaru pierdolić się z niektórymi żołnierzami. Przez wiele osób dostaję powoli kurwicy. Kontakt jakby co ze mną macie.
GG : 46396472
No dobra może i po części moja wina ale przez twoje zachowanie tak jest Mc nawet nazwał cię kiedyś "pojebem" czy coś na GG to było. Ja cię lubię no ale jak ty mnie wyzywasz na serwerze ja też cię wyzywam a teraz przeze mnie bo cię wyzywałem BOMBA. I pisze się Do widzenia
GoKu napisał:
No dobra może i po części moja wina ale przez twoje zachowanie tak jest Mc nawet nazwał cię kiedyś "pojebem" czy coś na GG to było. Ja cię lubię no ale jak ty mnie wyzywasz na serwerze ja też cię wyzywam a teraz przeze mnie bo cię wyzywałem BOMBA. I pisze się Do widzenia
Z Millanem to wgl. inna sytuacja. Nie pamiętam, żebyśmy się na serwerze wyzywali.
No cóż. Serce mnie boli, kiedy tracę tak dobrych żołnierzy i to w chwili, kiedy ich potrzeba najwięcej, ale co zrobić. Pozostaje mi mieć nadzieję, że będą inni. To był zaszczyt służyć z tobą żołnierzu!
Czuwaj!